Certefikimi i vullnetshem

Certefikimi i vullnetshem

Certefikimi i vullnetshem kryejne funksione gjithmon me te rendesishem dhe perfaqesues te kompanive te sektorit Posedimi i nje ose me shume certefikatave do te thote per nje kompani mundesia per t’ju garantuare klienteve te tyre te punojne me metoda ne menyre qe te jete e garantuare kualitetin dhe sigurine e produkteve komercialiste. do te thote te sjellesh ne treg dhe te jene te konsideruare nje kompani e besueshme, vecse te jete e certefikuare nga nje organizim i trete apsolutisht i pavarur. Certefikatat prezantojne per kompanite nje istrument te vlefshem ne optiken e permiresimit te vazhdueshem e te ritjes se besueshmerise dhe te besueshmerise se klientve te tyre.

kurse dhe shërbime

NEWS

NA KONTAKTONI