Eksperte ne sigurine e punes.

Kush jemi

Sicurezza Formazione eshte nje komunitet i lindur per te asistuare mjeshtrat e ndertimit ne kantjer dhe ne veshtiresite e ndryshme qe mund te hase ne jete cdo dit ne argumentat e sigurise ne vendin e punes dhe ne formimin e puntorve.

Veshtiresite e hasura nder vite eshte nje organizim i brendshem ne ritje ka bere qe formimi per sigurine te menaxhoje me se miri cdo situate ne kantjer dhe te formoje me se miri mjeshterit e rinj ne kohe shum te shkurter.

Personeli pergjegjes per cdo siperfaqe te aktivitetit eshte seleksionuare ne baze te eksperjences e rikonfirmuare ne baze te vleresimit dhe te takimeve pozitive me klirntet. Behen investime te vazhdueshme per t’ju mbajtur aktuale kapacitetin e cdo kujt, ne menyre qe te jene ne hap me nevojat e klientve.

Trasparenza e biznesit tone eshte nje nga pikat tona te forta, lexo kodin etik dhe politiken tone per kualitetin dhe per akredimentin.

Objektivi jone: te ndihmojme puntoret me se miri dhe pa u shqetesuare.

Misioni jone

Krijimi i nje shoqate lidere ne treg e organiziare duke bere ate qe na pelqen dhe qe arijme ta bejme me se miri: konsultim dhe formim mbi sigurine ne pune.

Vizioni jone

Te kemi nje numer gjithmon ne ritje te klienteve tone te kenaqur nga sherbimi jone qe i referohen studios sone.

Çertefikata e dokumentat

NEWS

NA KONTAKTONI