SISTEMA DI PREVENZIONE E PROTEZIONE

All Inclusive

Per te lehtesuare peshen e punes se titulluesit, i ngarkuare tashme me organizimin dhe menaxhimin e aktivitetit te tij dhe per tutelen penale , duke i bere pergjegjes punetoret e tij , si profesionalisht ashtu dhe penalisht, SICUREZZA FORMAZIONE ve ne dispozicin kompanive ALL INCLUSIVE qe perfshin te gjithe sherbimet minimale per te cilat kompania ka nevoje per te qene e regullt.

Profesionistat tane do e ndjekin PUNEDHENSIN ne rrugen e tij profesionale dhe sipermarese , duke i hequr baren e menaxhimit te sigurise ne pune dhe duke i premtuare fokusin e tij vetem ne aktivitetin e tij.

Ne baze te tipit te paketes mund te jete e perfshire:

  • Reduktimin , kontrollimin e/o integrimin e manualit HACCP te ushqimeve
  • Bordi reduktues i DVR-ve (Dokumentin e vleresimit te reziqeve), per qendra e e zanate
  • Nominimi i RSPP (Pergjegjesi mbi sigurine e mbrojtjes dhe parandalimit te reziqe ne pune) i jashtem, ne qofte se eshte e nevojshme e ne rast se eshte e kerkuare nga normativa
  • Shikimi vetiak i dekumentave online ne menaxhimin tone
  • Konsulenze telefonike
  • Zbritje ne cmim te kurseve te formimit qe ofrojme
  • Asistence per hyrjen ne formimin financiar te punetorve
  • Auditimi i brendshem ditor (nga 1 ne 3), si ne ushqim ashtu dhe ne siguresen ne pune
  • Asistenze ne organizimin e vizitave shendetesore e ne verifikimin te protokollit sanitar

Paketat janë të larmishme për t’iu përshtatur nevojave të klientit dhe i dedikohen mikro-ndërmarrjeve me deri në 10 punonjës dhe bizneseve të vogla me deri në 11 deri në 20 punonjës.

Nëse nuk jeni të sigurt ose keni nevojë për këshilla për të kuptuar se cila ofertë është e duhura për ju, mos hezitoni të na kontaktoni!

E-mail: info@sicurezzaformazione-srl.it

Telefono: 0173970061

NA KONTAKTONI