SISSISTEMI I PARANDALIMIT DHE E MBROJTJES

sistem te menaxhimit te shendetit dhe sigurise ne pune-SGSL-

Udhezimet per nje sistem te menaxhimit te shendetit dhe sigurise ne puneSGSL-,te perpunuara nga UNI e INAIL,qe ofrojne kompanite italiane:

– nje menyre e drejte per lidhjet

–perbejne nje ndihme per kompanite qe vullnetarisht shprehin deshiren per adoptimin e nje sistemi te menaxhimit te sigurise dhe sigurise ne vendin e punes.

Kto udhezime definojne menyren per te indetifikuare , ne brendesi te struktures organizative te kompanise , pergjegjesite , proceset dhe burimet per lidhjet politike te kompanise per parandalimin, ne respekt te normave te shendetit dhe sigurise ne fuqi

SGSL ka vlefshmeri te pergjithshme dhe aplikimin e tij modelohet duke mare parasysh karakteristikat komplesive te kompanise/organizimit (permasat, tipet prodhuese , cikle teknologjise, strukturat organizative, etj) qe synon te adoptoje.

Ky sistem, mundeson:

  • • Uljen e shpenzimeve ne menyre progresive te shendetit dhe sigureses ne pune perfshire dhe ato te shkaktuara nga aksidentet, te lenduare e te smure te shkaktuara nga puna , duke minimizuare rreziqet ne te cilat mund te jene te ekspozuare punetoret ose te te tretet(klientet,furnizuesit, vizitoret, etj)
  • Ngritjen e efikasitetit dhe kredive te kompanise/organizatave
  • Te kontribuosh per permiresimin e nivelit te shendetit dhe sigurise ne pune
  • • Te permiresosh imazhin e brendshem nivelet e shendetit dhe sigurise ne pune

Per me shume informazione , lexo artikullin qe i kemi dedikuare SGSL kliko ktu.

Na kontakto per nje konsulenxe:

E-mail: info@sicurezzaformazione-srl.it

NA TELEFONONI! 0173 970061

NA KONTAKTONI